vrijdag 8 juni 2012

Peter Huyck, Head of Real Estate (Gamma) - Bricorama komt op voor N-VA Lebbeke

Peter Huyck, 46 jaar, staat bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober op de N-VA lijst te Lebbeke.

Peter is Head of Real Estate bij één van  de grootste doe-het-zelf ketens van het land, hier is hij samen met zijn team verantwoordelijk voor de expansie van nieuwe locaties en het volledige vastgoed en facilitair beheer.


Vanuit deze ervaringen wenst hij zich toe te leggen op een aantal specifieke domeinen waaronder: Stedenbouw, Wonen, Ruimtelijke Ordening en Mobiliteit. Eveneens vanuit zijn vroegere sportervaringen heeft hij ook de nodige aandacht voor het sportbeleid in onze gemeente.

Peter Huyck: “Ruimte is schaars, dus men moet hier omzichtig en met visie mee om gaan... De behoefte aan betaalbaar wonen, de versterking van de woon- en handelskern door inbreiding, het duurzaam gebruik van de steeds schaarser wordende ruimte, zijn bijzondere aandachtspunten in het N-VA programma. Daar wil ik voor gaan... Inzake mobiliteit zijn de bijzondere aandachtsvelden te vinden inzake de fiets en voetpaden en bij uitbreiding de toegankelijkheid hiervan voor mindervaliden, ook goede wegen en een duurzame mobiliteitsbeleid zijn punten die nog lang niet de nodige aandacht krijgen.”

Peter komt uit een familie van ondernemende middenstanders. Zijn moeder baatte vele jaren de frituur ‘frituur Diane’ uit aan het rondpunt ter hoogte van de Dendermondse steenweg met de  Flor Hofmanslaan.

N-VA Bestuur Lebbeke