zondag 27 juni 2010

Jong N-VA Dender beste jongerenafdeling N-VA

Jong N-VA Dender heeft op zaterdag 26 juni in Hofstade de Welpennestprijs ontvangen. Deze jaarijkse prijs wordt uitgereikt aan de meest verdienstelijke Jong N-VA afdeling van Vlaanderen.

De Dendermondse voorzitter van Jong N-VA Dender, Mario Rottiers, verwoordt het in zijn speech als volgt: “Als voorzitter van Jong N-VA Dender besef ik maar al te goed dat alles start met een goede basiswerking. Onze jongeren zijn de toekomst die Vlaanderen verder zullen uitbouwen, de vorm verder inhoud moeten geven en de moeilijkheden dienen te trotseren die nog op ons zullen afkomen. Zij zullen vroeg of laat de rangen versterken en de partij voeden met een frisse kijk, inspiratie en jeugdige geestdrift. Daarom is het zo belangrijk dat wij als Jong N-VA deze mensen kunnen blijven aantrekken en de kans kunnen blijven geven om zich verder te ontplooien en te ontwikkelen tot zelfbewuste, goed ingelichte en initiatiefnemende Vlamingen!”


Deze erkenning is er gekomen dankzij de sterke stijging van het ledenaantal bij Jong N-VA, het aantal activiteiten waarmee Jong N-VA Dender zich profileert in de streek en de sterke betrokkenheid met Jong N-VA Nationaal.